12 روش موثر و آسان برای برطرف شوری کشک بادمجان به روش سرآشپز
به گزارش مجله مدیریت ناب، در زمان درست کردن کشک بادمجان استفاده از کشک زیاد و البته شور، به علاوه اضافه کردن نمک، احتمال شور شدن این غذای نونی را تا حد زیادی بالا می برد. اما برای رفع شوری کشک بادمجان چه باید کرد؟ خبر خوب این است که رفع کردن شوری کشک بادنجان هم راه حل دارد. ما در این مقاله از در ، چند روش موثر و کاربردی برای رفع شوری کشک بادمجان به شما آموزش می دهیم تا اگر با این مشکل روبرو شدید، بدون دستپاچگی، موضوع را به راحتی و با موادی که در دسترس دارید، حل کنید.
برای برطرف کردن شوری کشک بادمجان چه باید کرد؟
شور شدن کشک بادمجان معمولا یک اتفاق رایج است. علتش هم استفاده از کشک به عنوان یکی از مواد اصلی درست کردن، و حتی و است. اما برای برطرف کردن شوری کشک بادمجان چه کنیم؟
ضمناً برای درست کردن کشک بادمجان به، ، ،، ، ، و احتیاج دارید. این مواد را به صورت و اینترنتی می توانید از فروشگاه های تهیه کنید.
استفاده از سیب زمینی برای برطرف شوری کشک بادمجون
سیب زمینی از آن موادی است که معمولا برای گرفتن شوری بسیاری از غذاها، مخصوصا یا برنج به کار می رود. حتی سیب زمینی را برای گرفتن بوی دود برنج ته گرفته هم می توان به کار برد.
برای برطرف شوری کشک بادمجان با سیب زمینی، یک عدد سیب زمینی را بشویید، پوست بگیرید و از وسط به دو قسمت برش بزنید. هنگامی که کشک بادمجان در حال جوشیدن است، تکه های سیب زمینی را در آن بیندازید. اجازه دهید نمک غذا جذب سیب زمینی گردد. تا قبل از اینکه سیب زمینی ها نرم شوند و بپزند، سیب زمینی ها را از کشک بادمجان خارج کنید.
نان خشک برای برطرف شوری کشک بادمجان
استفاده از یک تکه نان خشک هم به برطرف شوری کشک بادمجان در حال پخت یاری می نماید. مهم نیست نوع نان چه باشد، بعد از چند دقیقه، نان را از ظرف کشک بادمجان در حال جوش، بیرون بیاورید.
شما می توانید انواع را به صورت حضوری یا اینترنتی از خریداری نمایید.
نوشابه سیاه شوری کشک بادمجان را می گیرد
درست است که کشک بادمجان یک غذای خورشتی و آبکی نیست و نمی توانید با اضافه کردن آب، شوری آن را بگیرید ولی یکی از از بین بردن شوری غذاهایی مثل کشک بادمجان است.
نوشابه را در چند مرحله به کشک بادمجان اضافه کنید و هر بار بعد از بخار شدن نوشابه، طعم کشک بادمجان را بچشید، تا جایی که از برطرف شوری کشک بادمجان مطمئن شدید به این کار ادامه بدهید.
حواستان باشد غذایتان در نهایت طعم نوشابه نگیرد و فقط شوری غذا از بین برود.
در صورت تمایل برای خرید انواع می توانید به صورت حضوری یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
خامه صبحانه شوری کشک بادنجان را برطرف می نماید
اگر خامه ساده صبحانه در دسترستان است، میزانی از آن را با کمی آب، مخلوط و به کشک بادمجان اضافه کنید. شیرینی موجود در خامه باعث خنثی کردن طعم شور غذا خواهد شد.
شما می توانید خرید را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های انجام دهید.
بیشتر بخوانید:
یک حبه قند در کشک بادمجان شور بیندازید
یک حبه قند را در یک قاشق بگذارید و قاشق را در کشک بادمجان فرو ببرید. قبل از این که قند حل گردد، آن را از بیرون بیاورید و دور بریزید. حواستان باشد که قرار نیست قند را به کشک بادمجان اضافه کنید، در همین حد کافی است.
در صورت تمایل را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های بخرید.
استفاده از مواد ترش مثل آبلیمو یا آبغوره
شاید برایتان جالب باشد ولی اضافه کردن کمی ترشی، به غذای شور طعم آن را معتدل خواهد نمود. یک قاشق غذاخوری یا کمی بیشتر (بسته به حجم کشک بادنجان) آبلیمو، آب نارنج یا آبغوره به کشک بادمجانی که شور شده اضافه کنید ولی مراقب باشید که غذا، زیادی ترش نگردد. حتی چند دانه آلوچه ترش هم می تواند بسیار یاری نماینده باشد.
شما می توانید ، ، و را به صورت حضوری یا اینترنتی از فروشگاه های خریداری نمایید.
اضافه کردن چند عدد بادمجان سرخ نموده یا کبابی
چند عدد بادمجان پوست بگیرید و بشویید. بدون این که به آن ها نمک بزنید، سرخشان کنید و به کشک بادمجان اضافه کنید. این برترین راه برطرف شوری کشک بادمجان است. اگر کشک بادمجان را با بادمجان کبابی درست نموده اید یک یا دو عدد بادمجان کبابی را به همین ترتیب به کشک بادمجانی که شور شده اضافه کنید.
تبدیل کشک بادمجان به حلیم بادمجان
اگر کشک بادمجان شور شد می توانید آن را به یک غذای با بادمجان دیگر تبدیل کنید. حلیم بادمجان یک گزینه عالی است. برای این کار یک پیاز را سرخ کنید و وقتی سبک شد، به میزان لازم گوشت قرمز گوسفندی یا گوساله (به مقدار کشک بادنجان هم بستگی دارد) را سرخ کنید. روی آن آب ولرم بریزید و اجازه بدهید بجوشد. درب ظرف را بگذارید و بعد از اینکه گوشت پخت آن را بکوبید.
یک پیمانه عدس را هم اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با هم بپزید. فقط دیگر به عدس و گوشتی که می پزید، نمک اضافه نکنید.
برای مطالعه مراحل کامل روی لینک مطلب آن کلیک کنید.
به کشک بادمجان شور میزانی ماست یونانی اضافه کنید
برای از بین بردن شوری کشک بادمجان شما می توانید میزانی ماست یونانی را با کشک بادمجان ترکیب کنید. ماست هم طعم کشک بادمجان را خوشمزه تر می نماید و هم شوری را برطرف می نماید.
را به صورت اینترنتی و حضوری از فروشگاه های می توانید تهیه کنید.
اضافه کردن میزانی آب جوش
اگر احساس می کنیم کشک بادمجان شما شور است باید مراقب بخار شدن آب باشید. هرچه غلظت غذا بیشتر باشد، شوری آن نیز بیشتر حس می گردد. با اضافه کردن میزانی آب جوش و رقیق کردن کشک بادمجان می توان میزانی از شوری غذا را کاهش داد.
قاشق نقره شوری کشک بادمجان را می گیرد
شما می توانید از قاشق یا هر وسیله ای از جنس نقره برای گرفتن شوری غذاهایی مثل کشک بادمجان بهره ببرید. نقره، سدیم نمک را به خود جذب می نمایند و باعث می گردد طعم شوری کشک بادمجان کمتر گردد.
میزانی آناناس یا سیب رنده شده اضافه کنید
بعضی میوه ها مانند آناناس و سیب نیز می توانند به جذب نمک کشک بادمجان یاری نموده و شوری این غذا را کاهش دهند. در حد 1 یا 2 قاشق غذاخوری، بسته به میزان کشک بادمجان، آناناس یا سیب درختی رنده کنید و به کشک بادمجان در حال پخت اضافه کنید.
راه های پیشگیری از شوری کشک بادمجان
اگر چه وقتی که کشک بادمجان شور می گردد تقریبا کار از کار می گذرد ولی برای دفعات آینده این موارد را حتما رعایت کنید تا دچار دردسر نشوید:
- حتما بادمجان هایی را که برای گرفتن رنگ قهوه ای یا تلخی بادمجان به آن ها نمک اضافه نموده اید، را به خوبی بشویید تا خود بادمجان ها شور نباشند.
- برای این که خیالتان راحت باشد که کشک بادمجانتان شور نمی گردد، برای داخل غذا، از ترکیب ماست (ترجیحا یونانی) و کشک بهره ببرید. بقیه کشک را در کنار غذا سرو کنید.
- حتما اضافه کردن نمک را به آخرین مرحله از درست کردن کشک بادمجان موکول کنید. در این صورت فرصت دارید غذا را به طعم دلخواهتان برسانید.
فوت و فن های از بین بردن شوری کشک بادمجان
آیا نمک زدن به بادمجان قبل از سرخ کردن و پخت آن باعث شوری بادمجان می گردد؟
نمک زدن به بادمجان باعث می گردد تا تلخی بادمجان از بین برود. اگر روی بادمجان های خود نمک می ریزید بعد از گذشت 20 دقیقه باید بادمجان ها را زیر شیر سرد آب کاملاً بشویید تا شوری آنها از بین برود.
چرا با وجود عدم استفاده از نمک در بادمجان ها باز هم کشک بادمجان شور است؟
اگر هنگام پخت بادمجان ها به آنها نمک اضافه نمی کنید، اما باز احساس می کنید غذای شما شور است، این به علت شوری کشک است. بنابراین قبل از اینکه کشک را داخل قابلمه غذا بریزید یا برای سرو بهره ببرید، حتماً طعم آن را تست کنید. در صورت شور بودن کشک می توانید به آن ماست یونانی اضافه نمایید.
برترین روش برای پیشگیری از شوری کشک بادمجان چیست؟
برترین راه این است که نمک را به تدریج به غذا اضافه کنید، کشک را قبل از استفاده تست کنید و هنگام استفاده از نمک برای گرفتن تلخی بادمجان حتماً آن را زیر آب سرد کامل بشویید. بعلاوه باید مراقب بخار شدن آب غذا باشید.
آیا استفاده از روش های برطرف شوری کشک بادمجان باعث تغییر در طعم این غذا نمی گردد؟
به خاطر داشته باشید این روش ها صرفا برای برطرف میزان محدودی از شوری در این غذاست. اگر کشک بادمجان شما بیش از میزان شور باشد و شما برای برطرف این شوری از این روش ها به طور گسترده بهره ببرید قطعا در طعم نهایی غذا اثرگذار خواهد بود.
منبع: افق کوروش