طرز تهیه چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی

به گزارش مجله مدیریت ناب، در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه چای ماسالا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

طرز تهیه چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی

به گزارش، چای ماسالا یک نوع چای هندی است. این چای را با ترکیب چای سیاه، شیر و دارچین و ادویه ها و گیاهان معطری همچون هل و دارچین و زنجبیل درست می کنند. چای ماسالا یک نوشیدنی گرم و معرکه مخصوص روز های سرد زمستان است.

چای ماسالا دستور تهیه های بسیار زیادی دارد و در سراسر دنیا به شکل های مختلف دم می شود. این چای به تازگی در کشور های اروپایی و امریکایی طرفداران بسکمک را به خود جذب کرده است.

چای ماسالا فواید بسکمک نیز دارد. این چای هندی باعث تقویت دستگاه ایمنی، کاهش التهاب بدن و بهبود سیستم گوارشی و از بین رفتن جوش های صورت می شود. اگر از آن دسته افرادی هستید که طعم و مزه چای سیاه را دوست ندارید حتما این چای خوشمزه را امتحان کنید.

این چای را می توانید تلخ هم بنوشید یا با عسل و لیمو مزه دار کنید. به جای استفاده از قوری می توانید این چای را در لیوان های مخصوص دم کنید. از دیگر خواص چای ماسالا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

دارچین یکی از ادویه های اصلی این چای است که یکی از مهمترین خواص آن کنترل فشار خون است. اما دقت کنید که طبع دارچین گرم است و نباید آن را در تابستان و روز های گرم سال بیش از حد مصرف کنید. دارچین سطح کلسترول و تری دی گلیسیرید خون را تا حد بسکمک پایین می آورد.

چای ماسالا قند خون را کنترل می کند. فلفل سیاه یکی از ادویه هایی است که می توانید آن را در چای ماسالا استفاده کنید. فلفل سیاه خاصیت ضد باکتریایی دارد و مقدار مناسب آن به هضم بهتر غذا کمک می کند.

در این چای می توان از زنجبیل نیز استفاده کرد.

چوب دارچین: 1 تکه

شیر: 1 پیمانه

آب: 2 پیمانه

چای سیاه: 1 قاشق چای خوری

دانه هل: 2 /1 قاشق چای خوری

شکر: به میزان دلخواه

چای ماسالا هندی

1. در یک قوری مناسب مقداری آب همراه با چوب دارچین را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

2. سپس حرارت را کم کنید، در قوری را بگذارید و کمی صبر کنید.

3. شکر، شیر و دانه های هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

4. حرارت را کم کنید و صبر کنید تا شیر کاملا گرم شود.

5. در این زمان چای را اضافه کنید.

6. در قوری را بگذارید و قوری را روی کتری در حال جوش به مدت 5 دقیقه قرار دهید تا چای به خوبی دم بکشد.

7. حالا چای را از صافی رد کنید، داخل استکان مورد نظر بریزید و سرو کنید.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 13 اسفند 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: mnab.ir شناسه مطلب: 714

به "طرز تهیه چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید