طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری به اصالت جنوب
به گزارش مجله مدیریت ناب، مرغ بندری یک غذای تند و خوشمزه جنوبی بوده که معمولا به صورت ساندویچی همراه با گوجه و خیارشور سرو می گردد. طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری ساده و سریع است، به طوری که می توانید یک غذای کامل و مغذی را برای ناهار یا شام آماده کنید. این ساندویچ لذیذ از مرغ پخته و ریش شده، سبزیجات مختلف، قارچ و پیاز فراوان تهیه می گردد و با سس غلیظ و طعم دار کردن مرغ، یک وعده کامل محسوب می گردد.
طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری
دانستن طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری به شما این امکان را می دهد تا در زمان های مختلف، به سرعت و با هزینه ای معقول، این غذا را بپزید و از طعم آن لذت ببرید.
طرز تهیه اسنک
مواد اولیه
در جدول زیر مواد مورد احتیاجی را که برای تهیه ساندویچ مرغ بندری به آن احتیاج دارید با مقدار مشخص آوردیم که عبارتند از:
مواد اولیه | مقدار مورد احتیاج |
سینه مرغ یا فیله مرغ | 350 گرم |
پیاز (برای پیاز داغ) | 3 عدد میانه |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
سس تند | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نان باگت | 4 عدد |
زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پاپریکا و نمک | به مقدار لازم |
روغن سرخ کردنی | به مقدار کافی |
خرید گوشت مرغ
طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری
مراحل طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری به توضیح زیر است:
- تفت دادن پیاز و مرغ: پیاز نگینی خرد شده را در روغن تفت دهید، سپس مرغ مکعبی خرد شده را اضافه نموده و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه طعم دار کنید تا آب مرغ کشیده گردد.
- طعم دار کردن مرغ: مرغ تفت داده شده را ریش ریش کنید و با آبلیمو، روغن زیتون، پودر سیر، پودر پاپریکا و سس تند ماساژ دهید تا طعم بگیرد.
- تفت دادن پیاز و فلفل دلمه ای: پیاز و فلفل دلمه ای نگینی را با نمک، زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا مزه دار گردد.
- اضافه کردن گوجه و رب: گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه را به ترکیب پیاز و فلفل دلمه ای اضافه نموده و تفت دهید تا رنگ بیندازد.
- یکپارچه سازی مواد: مرغ ریش ریش شده را با مقداری آب جوش به ترکیب اضافه کنید و صبر کنید تا آب اضافی کشیده شده و مواد غلیظ شوند.
- آماده سازی ساندویچ: نان باگت را برش داده و خمیر داخلش را خالی کنید، سپس با سس کچاپ و سس تند آغشته نموده و مایه مرغ بندری را به همراه گوجه، خیارشور و سبزی یا کاهو داخل نان قرار دهید.
انواع ساندویچ سرد برای مدرسه
سایر روش های تهیه ساندویچ مرغ بندری
با کمی خلاقیت می توان در تهیه ساندویچ مرغ بندری تنوع ایجاد کرد. در ادامه طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری با سوسیس، قارچ و سیب زمینی را می خوانید.
- طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری با سوسیس: برای تهیه ساندویچ مرغ بندری با سوسیس، سوسیس نگینی خرد شده را همراه با پیاز و فلفل دلمه تفت دهید و سپس با سایر مواد ترکیب کنید.
- طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری با قارچ: برای تهیه ساندویچ مرغ و قارچ بندری، هنگام تفت دادن فلفل دلمه ای و پیاز، قارچ خرد شده را اضافه کنید و بقیه مراحل را طبق روش قبلی انجام دهید.
- طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری با سیب زمینی: برای تهیه این ساندویچ بندری مرغ، سیب زمینی نگینی خرد شده را جداگانه سرخ نموده و به مواد اضافه کنید تا همراه با آن ها پخته و جا افتاده گردد.
جدول نکات
نکات زیر به شما یاری می نماید تا ساندویچ مرغ بندری لذیذتر و البته سالم تری را تهیه کنید.
نکته | توضیحات |
افزودن پیاز و جعفری تازه یا ترشی | استفاده از این مواد می تواند طعم ساندویچ مرغ بندری را بهبود دهد. |
تنظیم مقدار تندی | بر اساس ذائقه می توانید مرغ ها را تندتر تهیه کنید. |
استفاده از سس خردل | می توانید از سس خردل برای مزه دار کردن مرغ بهره ببرید. |
رژیمی کردن ساندویچ | از روغن های کم کالری برای طبخ مرغ بندری بهره ببرید تا ساندویچ رژیمی تری داشته باشید |
انتخاب روغن سالم | برای تفت دادن مرغ و پیازها، روغن زیتون یا روغن کنجد را به جای روغن سرخ کردنی بهره ببرید |
کالری ساندویچ مرغ بندری | هر ساندویچ مرغ بندری میانه با وزن 100 گرم حدود 230 کالری دارد. |
پروتئین و آنتی اکسیدان | این ساندویچ دارای 17 گرم پروتئین و آنتی اکسیدان بوده که برای ورزشکاران مفید است. |
گزینه های سالم تر با کالری کم تر | به جای سیب زمینی سرخ نموده، از قارچ بهره ببرید. |
مقایسه با سوسیس بندری | ساندویچ مرغ بندری کالری کمتری نسبت به سوسیس بندری دارد و سالم تر است. |
جمع بندی
در این مقاله طرز تهیه ساندویچ مرغ بندری در خانه را خواندید. ساندویچ مرغ بندری می تواند یک وعده کامل و سالم باشد، زیرا از ترکیب مرغ پخته و ریش شده، سبزیجات مختلف، قارچ و پیاز تهیه می گردد که به تامین پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی ضروری برای بدن یاری می نماید. این ساندویچ سرشار از پروتئین و آنتی اکسیدان هاست و با اضافه کردن سبزیجاتی مانند گوجه و خیارشور، ارزش غذایی آن افزایش می یابد. با این حال، برای حفظ سالم بودن آن، بهتر است مقدار استفاده از چربی ها و سس های پرکالری را کنترل کنید.
منبع: دیجیکالا مگ