طرز تهیه آش هویج و جو همدانی
به گزارش مجله مدیریت ناب، آش یکی از سنتی ترین غذاهای ایرانی است که تقریبا در تمام شهرهای کشورمان با روش ها و طعم های مختلفی تهیه می گردد. مثلا آش جو و هویج که اصالتا برای شهر همدان است و در این شهر خیلی محبوب و پرطرفدار است. با این که پختن آش کاری ساده به نظر می رسد اما برای طبخ یک آش جا افتاده و خوشمزه باید ریز ریز ماجرا را دنبال و تمام نکته ها را رعایت کرد. ما در این مطلب طرز تهیه آش هویج و جو همدانی با تمام نکاتش را در اختیارتان قرار خواهیم داد. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه آش هویج و جو
- هویج خرد شده دو عدد
- گوشت چرخ نموده 200 گرم
- پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
- فلفل، نمک و زردچوبه به میزان لازم
- کشک به میزان لازم
- بلغور دو پیمانه
- نخود نصف پیمانه
طرز تهیه آش هویج و جو
مرحله اول
برای آغاز نخودها را از روز قبل خیس کنید تا نفاخیش گرفته گردد و زودتر بپزد. داخل یک قابلمه میزانی آب بریزید و نخودها را به صورت جداگانه روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
مرحله دوم
هویج ها را بعد از شستن به صورت ریز خرد کنید و با بلغور داخ یک قابلمه دیگر با میزانی آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند.
مرحله سوم
بعد از این که نخود پخت، بلغور و جو پخته شده را به نخود اضافه کنید. حالا صبر کنید تا مواد با حرارت ملایم قل بخورند و لعاب بیندازند.
مرحله چهارم
تا زمانی که مواد لعاب بیندازند، مشغول آماده کردن پیاز داغ شوید. بعد از آن گوشت چرخ نموده را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید. میزانی نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید و بعد مایه گوشت و پیاز را به قابلمه بلغور و جو و هویج اضافه کنید.
مرحله پنجم
تمام مراحل برای تهیه آش هویج و جو را گذراندیم، فقط کافی است مواد با هم قل بخورند و آش لعاب کافی گرفته باشد. در آخر میزانی کشک به آش اضافه نموده و در ظرف مناسب سرو کنید. کاسه آش را می توانید با چند برگ ریحان و هویج تزیین کنید. نوش جان!
نکات طرز تهیه آش هویج و جو
- حتما نخود را از شب قبل خیس کنید و به صورت جداگانه بپزید.
- برای تهیه این آش بهتر است کشک را قبل از بردن کاسه آش سر سفره اضافه کنید.
- این آش به خاطر داشتن بلغور، جو و هویج سرشار از فیبر است.