طرز تهیه آش هویج و جو همدانی

به گزارش مجله مدیریت ناب، آش یکی از سنتی ترین غذاهای ایرانی است که تقریبا در تمام شهرهای کشورمان با روش ها و طعم های مختلفی تهیه می گردد. مثلا آش جو و هویج که اصالتا برای شهر همدان است و در این شهر خیلی محبوب و پرطرفدار است. با این که پختن آش کاری ساده به نظر می رسد اما برای طبخ یک آش جا افتاده و خوشمزه باید ریز ریز ماجرا را دنبال و تمام نکته ها را رعایت کرد. ما در این مطلب طرز تهیه آش هویج و جو همدانی با تمام نکاتش را در اختیارتان قرار خواهیم داد. همراه ما باشید.

طرز تهیه آش هویج و جو همدانی

مواد لازم برای تهیه آش هویج و جو

  • هویج خرد شده دو عدد
  • گوشت چرخ نموده 200 گرم
  • پیاز داغ سه قاشق غذاخوری
  • فلفل، نمک و زردچوبه به میزان لازم
  • کشک به میزان لازم
  • بلغور دو پیمانه
  • نخود نصف پیمانه

طرز تهیه آش هویج و جو

مرحله اول

برای آغاز نخودها را از روز قبل خیس کنید تا نفاخیش گرفته گردد و زودتر بپزد. داخل یک قابلمه میزانی آب بریزید و نخودها را به صورت جداگانه روی حرارت قرار دهید تا بپزد.

مرحله دوم

هویج ها را بعد از شستن به صورت ریز خرد کنید و با بلغور داخ یک قابلمه دیگر با میزانی آب روی حرارت قرار دهید تا بپزند.

مرحله سوم

بعد از این که نخود پخت، بلغور و جو پخته شده را به نخود اضافه کنید. حالا صبر کنید تا مواد با حرارت ملایم قل بخورند و لعاب بیندازند.

مرحله چهارم

تا زمانی که مواد لعاب بیندازند، مشغول آماده کردن پیاز داغ شوید. بعد از آن گوشت چرخ نموده را به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید. میزانی نمک و فلفل و زردچوبه هم اضافه کنید و بعد مایه گوشت و پیاز را به قابلمه بلغور و جو و هویج اضافه کنید.

مرحله پنجم

تمام مراحل برای تهیه آش هویج و جو را گذراندیم، فقط کافی است مواد با هم قل بخورند و آش لعاب کافی گرفته باشد. در آخر میزانی کشک به آش اضافه نموده و در ظرف مناسب سرو کنید. کاسه آش را می توانید با چند برگ ریحان و هویج تزیین کنید. نوش جان!

نکات طرز تهیه آش هویج و جو

  • حتما نخود را از شب قبل خیس کنید و به صورت جداگانه بپزید.
  • برای تهیه این آش بهتر است کشک را قبل از بردن کاسه آش سر سفره اضافه کنید.
  • این آش به خاطر داشتن بلغور، جو و هویج سرشار از فیبر است.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 16 شهریور 1401 بروزرسانی: 16 شهریور 1401 گردآورنده: mnab.ir شناسه مطلب: 2082

به "طرز تهیه آش هویج و جو همدانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش هویج و جو همدانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید