فراوری سالانه 64 هزار تن گوشت قرمز در کرمانشاه
به گزارش مجله مدیریت ناب، خسرو شهبازی در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به قیمت گوشت قرمز در بازار گفت: گوشت قرمز گوسفندی در بازار به صورت زنده تا کیلویی 25 هزار تومان فروخته می گردد و گوشت گرم نیز با قیمت 60 هزار تومان به ازای هر کیلو عرضه می گردد.

وی با بیان اینکه برخی از افزایش قیمت ها بیش از این میزان گران فروشی به شمار می آید، اضافه نمود: وظیفه جهاد کشاورزی تامین و فراوری نهادهای مصرفی است و سازمان صمت وظیفه نظارت بر قیمت ها را بر عهده دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بیان نمود: استان کرمانشاه هیچ گونه کمبودی از نظر فراوری و تامین گوشت قرمز ندارد و می توان گفت در سالهای گذشته تا 280 هزار راس دام را به حوزه های خلیج فارس صادر می کردیم و هم اکنون صادرات ما در داخل کشور و به استان های همجوار است.
وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه یکی از قطب های فراوری است، بیان کرد: سالانه حدود 64 هزار تن گوشت قرمز فراوری می کنیم که حدود 50 هزار تن آن احتیاج استان است و 14 هزار تن هم به استانهای دیگر به صورت زنده صادر می گردد.
منبع: خبرگزاری مهر