طرز تهیه 9 نوع کوکی خانگی خوشمزه؛ با ترفندهایی برای ماندگاری بالا

به گزارش مجله مدیریت ناب، کوکی ها شیرینی های بیسکوییتی مسطح و تردی هستند که به مدل های مختلفی پخته می شوند و برای عصرانه و میان وعده گزینه بسیار مناسب و پرطرفداری هستند. همچنین کوکی ها برای مناسبت ها هم یک انتخاب شیک به شمار می فرایند. ممکن است فکر کنید کوکی ها شیرینی های سفت و خشکی هستند؛ اما اگر دستور پخت حساس آن ها رعایت شود بسیار ترد و در عین حال نرم خواهند بود. در این پست از خبرنگاران بلاگ طرز پخت 6 مدل از کوکی های خوشمزه را همراه با نکات مهم پخت آن ها به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه 9 نوع کوکی خانگی خوشمزه؛ با ترفندهایی برای ماندگاری بالا

1- کوکی شکلاتی

کوکی شکلاتی یکی از انواع کوکی هاست که مانند کیک شکلاتی طرفداران زیادی دارد؛ این کوکی شکلاتی که به آموزش آن می پردازیم بسیار خوشمزه با رویه ترد و قسمت میانی نرم با حالت کشسان است و بافت کیکی ندارد.

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلاتی
آرد سفید قنادی120 گرم معادل 1 پیمانه
پودر کاکائو25 گرم معادل 3 قاشق سوپ خوری
کره115 گرم معادل 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای150 گرم معادل 3/4 پیمانه
زرده تخم مرغ2 عدد
نمک1/4 قاشق چای خوری
بکینگ پودر3/4 قاشق چای خوری
جوش شیرین1/2 قاشق چای خوری
شکلات چیپسی تلخ90 گرم یا 1/2 پیمانه
شکلات چیپسی نسوز و ضد حرارت برای روی کوکیبه اندازه لازم

مراحل تهیه کوکی شکلاتی:

1- کره هم دمای محیط و شکر قهوه ای رو با لیسک کاملا مخلوط می کنیم تا به خورد هم بروند و کاملا یک دست شوند. برای طرز تهیه کوکی شکلاتی کلیک کنید.

2- کوکی ترک دار شکلاتی

بین کوکی ها کوکی شکلاتی به ویژه نوع ترک دار آن بسیار محبوب است. سطح کوکی های ترک دار در حین پخت ترک برمی دارد و طرح زیبایی پیدا می کند. کوکی ترک دار شکلاتی بافت بسیار نرم و کیک مانند و طرز تهیه بسیار راحتی دارد. از این کوکی ها برای پذیرایی در مهمانی ها یا حتی به عنوان شیرینی عید هم می توانید استفاده کنید.

مواد لازم کوکی ترک دار شکلاتی
کره هم دمای محیط 50 گرم
شکر دانه ریز140 گرم
تخم مرغ2 عدد
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
آرد سفید قنادی160 گرم
بکینگ پودر1 قاشق چای خوری
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
پودر کاکائو35 گرم
پودر قندبه اندازه لازم (اندازه حدودی نصف پیمانه)

مراحل تهیه کوکی شکلاتی ترک دار:

1- شکر دانه ریز و کره نرم شده در دمای محیط را داخل ظرفی بریزید. اگر شکر دانه ریز نیست آن را در چند مرحله داخل دستگاه آسیاب بریزید و چند پالس بزنید تا دانه های آن ریزتر شود. نیازی نیست کاملا پودر و مشابه پودر قند شود. کره و شکر را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط و یک دست شوند. برای خواندن طرز تهیه کوکی شکلاتی ترک دار کلیک کنید.

3- کوکی جو پرک

این کوکی دستور تهیه راحت و سریعی دارد و زمان زیادی برای پخت آن نیاز نیست و به سادگی می توان در منزل تهیه کرد. همچنین به دلیل فواید جو دوسر، بسیار سالم و مقوی است.

مواد لازم برای تهیه کوکی جوپرک و توت فرنگی
جو پرک یا جو دوسر1پیمانه
کره100 گرم
آرد1ونیم پیمانه
تخم مرغ1عدد
شکر قهوه ای3 قاشق غذاخوری
شکر سفیدنصف پیمانه
شکلات چیپسی3 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر1/2 قاشق چای خوری
نمکیک پنس
وانیل1/4 قاشق چای خوری
توت فرنگی (برای تزیین)به اندازه دلخواه

مراحل تهیه کوکی جو پرک:

  1. 1- کره را به همراه شکر قهوه ای و سفید در کاسه ای بریزید.
  2. 2- دو تا سه دقیقه با همزن هم بزنید تا شکر کاملا با کره مخلوط بشه.
  3. 3- تخم مرغ و وانیل را هم اضافه کنید. مجددا حدود یک یا دو دقیقه هم بزنید.
  4. 4- بعداز مخلوط شدن کامل تخم مرغ، شکلات چیپسی رو اضافه کنید.

برای ادامه طرز تهیه کوکی جو پرک کلیک کنید.

4- کوکی مخملی قلبی

این کوکی به دلیل رنگ قرمز و بافت مخملی، ظاهر بسیار زیبایی دارد و مخصوصا اگر به شکل قلب پخته شود برای مناسبت هایی مثل ولنتاین و سالگرد ازدواج بسیار مناسب است. این کوکی ها به عنوان شیرینی عید هم تهیه می شوند.

مواد لازم برای کوکی مخملی
کره125 گرم (به دمای محیط رسیده)
تخم مرغ25 گرم (به دمای محیط رسیده)
پودر قند65 گرم
رنگ ژله ای قرمزنصف قاشق چای خوری
آرد شیرینی پزی130 گرم
آرد نخودچی55 گرم
آرد برنج75 گرم
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
بکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
شکلاتبه اندازه لازم (برای تزیین)

تهیه کوکی مخملی قلبی:

کره و پودر قند الک شده را با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود. سپس 25 گرم تخم مرغ را اضافه کنید.

برای ادامه طرز تهیه کوکی مخملی کلیک کنید.

5- کوکی مغزدار

کوکی با مغز شکلاتی یک شیرینی ترد و خوشمزه ترکی است که داخل آن با شکلات پر شده است. تهیه این کوکی ها بسیار ساده و با مواد اولیه در دسترس است و نیازی به همزن ندارد. این کوکی که ماندگاری خوبی دارد، برای پذیرایی از مهمان و میان وعده و عصرانه بچه ها مناسب است.

مواد لازم کوکی با مغز شکلات، قرابیه بیسکریم
تخم مرغ1 عدد
کره هم دمای محیط 120 گرم
پودر قند (نثار)100 گرم یا یک بند انگشت کمتر از یک لیوان لیوان دسته دار فرانسوی
روغن مایع40 گرم یا یک چهارم لیوان سر پر
ماست3 قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر1 قاشق مرباخوری سر پر
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
آرد سفید قنادیسه الی چهار لیوان (حدودی)
شکلات صبحانهبه اندازه لازم

مراحل تهیه کوکی مغزدار:

  1. داخل ظرفی تخم مرغ و وانیل و پودر قند الک شده را با همزن دستی مخلوط کنید تا یک دست و صاف شوند.
  2. و بعد به ترتیب روغن مایع را اضافه کنید.
  3. ماست رو به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید تا مایه یکدست بشه و بعد کره هم دمای محیط رو به مواد اضافه کنید.

ادامه مقاله طرز تهیه کوکی مغزدار را بخوانید.

6- کوکی آلبالو و شکلات

بی شک یکی از خوشمزه ترین کوکی ها برای فصل تابستان کوکی آلبالو است. برای تهیه کوکی آلبالو بهتر است آلبالو، تازه و نوبر باشد تا طعم کوکی شما خوشمزه تر شود. برای تهیه کوکی آلبالو به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم جهت تهیه کوکی آلبالو و شکلات:
تخم مرغدو عدد
شکر قهوه ای دو سوم پیمانه
شکر سفید نصف پیمانه
آرد سفیددو پیمانه
کره صد گرم
آلبالوی هسته گرفته نصف پیمانه
وانیل یک قاشق چایخوری
جوش شیریننصف قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شکلات چیپسی سه قاشق غذاخوری
شکلات شیری چیپسی یا خرد شده سه قاشق غذاخوری

مراحل تهیه کوکی آلبالو:

  1. برای شروع کار ابتدا در ظرفی صد گرم کره بریزید. شکر قهوه ای را به کره اضافه کنید و بعد شکر سفید را نیز داخل ظرف بریزید.
  2. با همزن برقی شروع کنید به هم زدن تا شکر قهوه ای و سفید با کره به خوبی مخلوط شود و مخلوط حالت خمیری داشته باشد. سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.
  3. مجددا با همزن برقی هم بزنید تا حالت کرمی پیدا کند. وانیل را نیز دراین مرحله اضافه کنید.
  4. در ادامه در ظرفی دیگر آرد رو بریزید. جوش شیرین را به آرد اضافه کنید. همچنین نمک را هم بریزید.

برای ادامه طرز تهیه کوکی آلبالو می توانید به مقاله آن مراجعه کنید.

7- کوکی کشمشی

کوکی کشمشی با شیره انگور، کوکی خوشمزه و مقوی است که از شکر در تهیه آن استفاده نمیشود.یه کوکی رژیمی که طرز تهیه آسانی دارد.برای تهیه این کوکی مواد زیر لازم است:

مواد لازم جهت تهیه کوکی کشمشی
شیره انگور نصف پیمانه
تخم مرغ یک عدد
کره 70گرم
آرد یک پیمانه سرپر
کشمش پلویی یک سوم یا نصف پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چای خوری
  1. برای تهیه این کوکی های خوشمزه و مقوی، ابتدا آرد را در ظرفی بریزید.بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید.
  2. نمک را هم به آرد و بکینگ پودر اضافه کنید.آرد را ویسک کنید تا مواد مخلوط شود.
  3. در ظرف یا کاسه بزرگتری کره هم دمای محیط را بریزید.
  4. تخم مرغ را به کره اضافه کنید. تخم مرغ نیز باید هم دمای محیط باشد وانیل را نیز درهمین مرحله اضافه کنید.
  5. با همزن برقی شروع کنید به همزدن کره و تخم مرغ و هر دو را برای مدت تقریبی سی ثانیه هم بزنید تا یکدست شوند.

برای ادامه مطلب طرز تهیه کوکی کشمشی بر روی لینک کلیک کنید.

8- کوکی اسمورز

کوکی اسمورز Smores cookie یکی از کوکی های پر طرفدار دنیاست. کوکی smores یکی از کوکی های خیلی خوشمزه و مجذوب کننده شکلاتی است. کوکی شکلاتی که با مغز مارشمالو پر می شود و بعد از پخت لایه ای مذاب از مارشمالوی داغ در مرکز کوکی مشاهده خواهید کرد!

این کوکی به شکل کوکی بار هم تهیه می شود و باز هم یکی از انواع بارهای خوشمزه و محبوب در دنیاست. برای تهیه کوکی اسمورز به مواد زیر نیاز دارید.

مواد لازم تهیه کوکی اسمورز
تخم مرغ دو عدد
آرددو پیمانه
کره صد گرم
بیکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
نشاسته ذرتیک قاشق چای خوری
شکر سفیدنصف پیمانه
شکر قهوه ایسه چهارم پیمانه
نمکنصف قاشق چایخوری
وانیلیک قاشق چای خوری
مارشمالو به اندازه لازم
بیسکوئیت کراکر خرد شدهیک بسته
شکلات چیپسی یک پیمانه
  1. برای تهیه این کوکی های مجذوب کننده و فوق العاده خوشمزه ابتدا باید مواد خشک بجز شکر رو با آرد مخلوط کنید. برای این منظور، آرد رو در ظرف مناسبی بریزید. بکینگ پودر رو به آرد اضافه کنید.
  2. یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت رو اضافه کنید. نصف قاشق چایخوری جوش شیرین رو هم به آرد اضافه کنید. نمک رو نیز بریزید.
  3. حالا به وسیله همزن دستی یا قاشق آرد رو هم بزنید تا به سایر مواد به خوبی ترکیب و مخلوط شود.
  4. فر رو با دمای 180درجه سانتی گراد گرم کنید.

برای ادامه طرز تهیه کوکی اسمورز می توایند به مقاله آن مراجعه کنید.

9- کوکی ماست

کوکی ماست شیرینی رژیمی می باشد که کمترین اندازه شکر را داراست و بافتی ترد دارد و مواد اولیه آن به راحتی قابل دسترس است. برای تهیه کوکی ماست مواد زیر لازم است:

مواد لازم تهیه کوکی ماست
آرد سفید قنادی (سه صفر)210 گرم
شکریک الی دو قاشق سوپ خوری
نمکیک چهارم قاشق چای خوری
کره100 گرم
ماست100 گرم
وانیلیک چهارم قاشق چای خوری
شکر برای غلطاندن شیرینی به اندازه لازم

1- برای تهیه این شیرینی ابتدا آرد سفید رو الک کنید و شکر رو بهش اضافه و مخلوط کنید.

2- نمک و وانیل رو هم به آرد سفید اضافه و مخلوط کنید.

3- بعد کره خرد شده رو به مواد اضافه کنید و به کمک دو چنگال کره تازه خارج شده از یخچال رو به خورد مخلوط آرد بدین این کار رو با صبر و حوصله انجام بدین تا مواد کاملا مخلوط بشن.

4- ماست رو به مواد اضافه کنید و با لیسک یا انگشت های دست مواد رو مخلوط کنید تا کم کم حالت خمیری پیدا کنه و بعد خمیر رو جمع کنید.

برای ادامه مطلب طرز تهیه کوکی ماست بر روی لینک کلیک کنید.

میتوانید برای مشاهده دستورات آشپزی دیگر به مجله خبرنگاران بلاگ سری بزنید.

منبع: اُکالا
انتشار: 26 آذر 1400 بروزرسانی: 26 آذر 1400 گردآورنده: mnab.ir شناسه مطلب: 1839

به "طرز تهیه 9 نوع کوکی خانگی خوشمزه؛ با ترفندهایی برای ماندگاری بالا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 9 نوع کوکی خانگی خوشمزه؛ با ترفندهایی برای ماندگاری بالا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید