آسان ترین طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه (لیوان)
به گزارش مجله مدیریت ناب، طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه کار را برای شما راحت می نماید تا نیازی به تبدیل گرم و اندازه های مواد لازم به پیمانه یا لیوان نباشید و شیرینی کشمشی خانگی لذیذی به خوشمزگی شیرینی کشمشی بازاری در قنادی ها داشته باشید.
از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - اگر چه طرز تهیه شیرینی کشمشی خانگی بسیار راحت است و نتیجه ان با شیرینی کشمشی بازاری هیچ تفاوتی از لحاظ کیفیت و طعم و مزه نخواهد داشت، اما ممکن است اندازه های مواد لازم تهیه این شیرینی به گرم شما را گیج کند و به دردسر بیندازد. از این رو در این مطلب طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه (لیوان فرانسوی) را به شما آموزش داده ایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم تهیه شیرینی کشمشی به پیمانه (لیوان)
مواد لازم برای 4 نفر | |
آرد الک شده | 1 لیوان |
تخم مرغ | 1 عدد |
پودر قند | 2/3 لیوان (دو سوم پیمانه) |
کره | 75 گرم |
کشمش پلویی (سیاه) | یک چهارم لیوان |
اسانس وانیل | یک چهارم قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه
- پیش از هر چیز باید کره و تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
- سپس یک کاسه عظیم انتخاب کنید و کره، پودر قند و اسانس وانیل را در کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. این کار را آنقدر ادامه دهید تا خمیری کرم رنگ به دست بیاید.
- سپس تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
- یک پیمانه آرد را دو بار الک کنید، سپس کم کم به دیگر مواد داخل کاسه اضافه کنید و در حین اضافه کردن آرد، مواد را با دور کم همزن مخلوط نمایید. مخلوط کردن آرد با دیگر مواد فقط باید در حدی باشد که یکدست شوند.
- وقتی آرد با دیگر مواد یکدست شد و مایه شیرینی آماده شد، باید کشمش پلویی را به این خمیر شیرینی اضافه کنید. ابتدا کشمش ها را تمیز کنید، سپس به مدت 20 دقیقه در آب سرد بخیسانید و بعد آبکش کنید. حالا کشمش ها را به خمیر اضافه کنید و به آرامی و خیلی کم مخلوط نمایید تا کشمش به تمام نقاط خمیر برسد.
- فر را از 15 دقیقه قبل از آماده شدن خمیر شیرینی، با حرارت 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شده باشد و معطل نشوید.
- نکته: از آنجا که خمیر شیرینی کشمشی به سینی فر می چسبد، باید از کاغذ روغنی در سینی فر بهره ببرید. البته اگر کاغذ روغنی در دسترس ندارید می توانید سینی فر را با روغن جدا کننده کیک، خوب چرب کنید تا شیرینی پس از پخت به سینی نچسبد.
- پس از آماده کردن سینی فر، مایه شیرینی را با قیف یا قاشق، با فاصله از هم داخل سینی فر قیف می زنیم.
- نکته: مایه شیرینی را وقتی داخل سینی قیف بزنید ابتدا کمی برجسته است اما کم کم خودش پخش می گردد، بنابراین احتیاج نیست خودتان آن را تخت کنید.
- وقتی تمام خمیر را به صورت مرتب روی کاغذ روغنی قرار دادید، سینی را به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی کشمشی ها آماده شوند.
- نکته: در این مدت درب فر را باز و بسته نکنید.
- موقعی که اطراف شیرینی ها طلایی رنگ شد می توانید آنها را از فر خارج کنید.
- نکته: شیرینی کشمشی حالتی شکننده دارد و ممکن است خرد گردد، پس حتما صبر کنید تا شیرینی ها خنک شوند سپس اقدام به جمع کردن آن ها کنید.
فوت و فن های پخت شیرینی کشمشی خانگی
اگر دوست دارید شیرینی کشمشی شما خشک و ترد باشد؛ آرد شیرینی را کمی بیشتر بگیرید. همچنین برای خارج کردن شیرینی کشمشی ها از فر، اجازه دهید اطراف شیرینی ها تقریبا قهوه ای گردد سپس آنها را از فر خارج کنید تا خشک و برشته شوند.
اگر ترجیح می دهید شیرینی کشمشی شما نرم باشد؛ همان اندازه هایی که در این طرز تهیه دادیم را بدون کم و زیاد اجرا کنید. برای اینکه شیرینی هایتان خشک نشوند می توانید یک کاسه آب جوش از قبل داخل فر قرار دهید. این نکته شیرینی شما را در طول پخت نرم نگه می دارد.
سخن آخر
شیرینی کشمشی، یکی از انواع شیرینی خانگی مخصوص عید نوروز محسوب می گردد که بسیار مقوی و لذیذ است. شما می توانید طرز تهیه خانگی و طرز تهیه را نیز در خبرنگاران بیاموزید. تجربیات، نظرات و پرسش های خود را پیرامون طرز تهیه شیرینی کشمشی با پیمانه با ما و سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید.
منبع: setare.com