طرز تهیه ادویه پلو تبریزی خوشمزه
به گزارش مجله مدیریت ناب، در این آموزش، شما همراهان گرامی را با دستور ساخت ادویه پلو آشنا می کنیم اگر دوست دار غذاهای پر عطر و طعم هستید و از ادویه های مختلف برای خوراک های تان استفاده می کنید پیشنهاد ما ادویه پلو است. در ادامه با ما همراه باشید.
به گزارش خبرنگاران به نقل از آرگا
مواد لازم:
- برنج : 4 پیمانه
- مرغ : 1 تکه
- پیاز : 1 عدد
- کره : 100 گرم
- روغن : به میزان لازم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- نخود فرنگی : مقداری
- سیب زمینی : 400 گرم
- زعفران : 1 قاشق غذاخوری
- ادویه پلویی : 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه ادویه پلو :
ابتدا برنج را در ظرفی ریخته و می شوییم، نمک به آن اضافه کرده در همین حالت 2 ساعت قرار می دهیم. در مرحله بعدی آب در ظرفی ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا به مرحله جوش برسد برنج را درون آن ریخته وقتی به مرحله آبکشی رسید آبکش می کنیم.
سینه مرغ را شسته به 5 قسمت برش می دهیم و کنار می گذاریم. پیاز را خرد می کنیم به همراه تکه های مرغ در ظرف می ریزیم به آن 3 پیمانه آب و مقداری نمک اضافه کرده می گذاریم در روی حرارت کم تا پخته شود،
و یک پیمانه از آب آن باقی بماند زعفران را به مرغ اضافه کرده و سپس 2 قاشق روغن یا کره و ادویه پلویی را به آن اضافه می کنیم .
برنج آبکش شده را درون قابلمه ریخته و لابه لای آن مرغ ریش ریش شده و نخود فرنگی و روی آن روغن و زعفران حل شده می ریزیم.
سپس پلو را روی حرارت کم قرار می دهیم تا دم بکشد. در مرحله بعدی سیب زمینی را به صورت خلال نازک در آورده و به مدت 30 دقیقه در آب سرد و نمک قرار می دهیم. پس از آن در آبکش ریخته و آن ها را در روغن شناور سرخ می کنیم.
پلو دم کشیده را درون دیس ریخته و باقیمانده کره و آب مرغ را با هم مخلوط کرده روی برنج می ریزیم و با سیب زمینی سرخ شده و لیمو ترش روی آن را تزیین می کنیم.
منبع: جام جم آنلاین