با این 5 اپ دنیای آهنگ سازی را تجربه کنید

به گزارش مجله مدیریت ناب، چه ترانه سرا باشید چه کسی که تا حالا دو خط شعر و ترانه هم نسروده، لحظاتی در زندگی همه رخ می دهد که به اصطلاح حس شاعرانه گل می نماید. چه می دانید شاید آن چه در آن لحظه متبلور می گردد روزی قطعه ای ناب و مشهور گردد که همه با خود و با هم بخوانند. در این مطلب اپ هایی را معرفی می کنیم که به یاری شان تقریبا هرکسی می تواند ملودی ها و ترانه هایش را به آهنگی تبدیل کند و خروجی واقعی از ایده هایش بگیرد. با این اپ ها هم ترانه ها و آهنگ هایتان را نظم می دهید هم می توانید با ابزارهای ارائه شده، ایده های خام را به مسیر درست ببرید.

با این 5 اپ دنیای آهنگ سازی را تجربه کنید

Word Palette

تا حالا شده با چند کلمه و جمله که روی تقویم نوشته شده بازی کنید و یک باره متوجه شوید که وای عجب عبارت نغزی شد؟ ورد پلت در واقع هم آن تقویم است البته روی تلفن شما. اپ را که باز کنید قسمت sheets را می بینید. از این جا آیکون بالا سمت راست را بزنید تا بتوانید آغاز به نوشتن کنید. هم می توانید خودتان کلمه ها را وارد کنید هم از اپ بخواهید تصادفی چهار خط بنویسد تا روی آن کار کنید. حالا این شما و حس شاعرانه تان هستید که باید دست به دست هم دهید و ترانه سال را خلق کنید. حتی می توانید عبارت ها را از دیوان یا نثر مورد علاقه تان وارد اپ کنید تا کار در مسیر خاصی که در نظر دارید پیش برود. این اپ رایگان تنها روی آی اواس قابل استفاده است.

Rhymers Block

بالاخره بعد جهد فراوان به ترانه دل خواه رسیده اید ولی در وزن و قافیه آن وا مانده اید؟ با رایمرز بلاک می توانید هم زمان با نوشتن ترانه از الگوهای وزن سازی آن بهره ببرید. حتی می توانید شیوه های استاندارد وزن سازی را روی ترانه خود امتحان کنید. البته اگر دنبال اوج و فرودهای خاص هستید شیوه استاندارد به کارتان نمی آید. یکی دیگر از ویژگی های رایمرز بلاک هایلایت کردن قافیه های ترانه، حین نوشتن است. هم چنین می توانید از شبکه اجتماعی اپ به نام بلاک بهره ببرید و ایده های خود را به دیگران هم برسانید. در این شبکه اجتماعی می توانید به کار سایرین نظر دهید یا حتی با چند نفر یک پروژه تعریف نموده و جمعی روی آن کار کنید. این اپ رایگان تنها روی آی اواس قابل استفاده است.

Songspace

از قدیم گفته اند همه چیز را همگان دانند و هر سری یک نظری. با اپ سانگ سپیس به راحتی می توانید امکان دست رسی به آهنگ های خود را به دیگران هم بدهید تا کسانی که خبره امر هستند در به تر شدن نتیجه کار یاری نمایند. با تقه روی آیکون Folder می توانید آهنگ های ضبط شده و ترانه هایتان را وارد اپ کنید. بعد اعضایی که به آن ها دست رسی خواهند داشت را برای حالت های تماشا/ویرایش معین کنید. این امکانات برای کسانی که چند نفری رو یک آهنگ کار می نمایند یا می خواهند از یاری یک کار بلد استفاده نمایند بسیار کاربردی است. این اپ رایگان برای آی اواس و اندروید قابل استفاده است.

Song-Writer Lite: Write Lyrics

با این اپ می توانید همه آهنگ هایتان را به صورت یک قفسه پرونده های دیجیتال مرتب کنید. وارد اپ که می شوید دو پوشه Complete و In Progress را می بینید. خودتان هم می توانید پوشه های تازه درست کنید. در این اپ امکاناتی هم برای نظم ظاهری آهنگ ها و ترانه ها در نظر گرفته شده. عنوان ترانه، نام گذاری مجزای قسمت های آن، بخش هایی که باید گروه خوانی شوند و امثال این ها، مواردی هستند که در اختیار خواهید داشت. برای ترانه سرایانی که موسیقی هم کار می نمایند بیش از 1000 آکورد مختلف برای گیتار، گیتار باس، بانجو و غیره وجود دارد. با استفاده از گزینه ویرایش می توانید آکوردهای مورد نظرتان را بنویسید. وقتی به حالت نمایش اپ وارد شوید نتیجه کارتان را درست بالای هر ترانه خواهید دید. این اپ رایگان تنها روی آی اواس قابل استفاده است.

Hum

آن چه همواره با خود زمزمه می کنید شاید بتواند به یک ملودی زیبا منتهی گردد. اپ هام یاری می نماید ملودی آهنگ هایتان را طبقه بندی کنید، ترانه ها را جمع آوری کنید و همه را در یک جا داشته باشید. به آیکون به علاوه در بالا سمت راست تقه بزنید تا آهنگ تان را ضبط کنید و ترانه اش را بنویسید. با تقه روی آیکون شکلک می توانید ماژور یا مینور بودن نوت ها را مشخص کنید. این اپ بیش تر به درد ترانه سرایانی می خورد که دستی هم در عالم موسیقی دارند. اگر تخصصی در زمینه موسیقی ندارید با امتیازدهی به ملودی می توانید معین کنید چقدر آن را می پسندید. بعد آهنگ ها را بر اساس کیفیت شان مرتب کنید تا ببینید از کدام آهنگ ها با چه سبک هایی بیش تر خوش تان آمده و فکر می کنید مسیر کار به کدام سمت برود به تر است. علاوه بر این به یاری هام می فهمید که روند پیش رفت کار و حالت های احساسی تان در هر زمان چطور بوده اند. این اپ هزینه دارد و تنها روی آی اواس قابل استفاده است.

ترانه سرایی و آهنگ سازی هرچند می توانند کاملا علمی و دانشگاهی باشند ولی در عین حال منشائی احساسی و دلی دارند؛ پس قاعدتا هرکسی که حس و دلش را داشته باشد می تواند سری به این وادی بزند. اگر این دو را در خود می بینید دست به کار شوید و با نصب این اپ اه کار را قرن بیست و یکمی آغاز کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 1 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 1 اردیبهشت 1404 گردآورنده: mnab.ir شناسه مطلب: 2366

به "با این 5 اپ دنیای آهنگ سازی را تجربه کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با این 5 اپ دنیای آهنگ سازی را تجربه کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید