مقاله: طرز تهیه ماهی کبابی ، فوت وفن درست کردن قزل آلای جذابِ تنوری
به گزارش مجله مدیریت ناب، روی ظرف را با پلاستیک (سلفون) بپوشانید و به مدت یک تا 2 ساعت در یخچال بگذارید تا طعم مایع به خورد ماهی ها برود.
ماهی قزل آلا: به مقدار نیاز (ترجیحا موقع خرید از فروشنده بخواهید ماهی را برایتان بدون تیغ تمیز کند)
به گزارش خبرنگاران، چطور یک ماهی کبابی بی دردسر درست کنیم؟ قبل از این که ماهی را درست کنید باید به فکر توری و منقل باشیم. بهتر است از توری های مستطیل یا مربع شکل استفاده کنیم تا کامل روی منقل قرار بگیرد. توری هایی هم هست که کاملا به شکل ماهی طراحی شده اما اگر منقل بزرگی نداشته باشید، ماهی به شکل یکدست تنوری نمی شود. برای منقل هم می توانید از منقل های تا شو مسافرتی یا منقل های یک بار مصرف استفاده کنید.
► گوشت ماهی روی تور قرار گرفته را ابتدا از سمت پوست ماهی روی آتش بگذارید.
منقل را آماده کنید و ماهی ها را داخل توری قرار دهید و روی آتش بگذارید تا پشت و روی ماهی کاملا برشته شود. می توانید کمی کره هم روی ماهی ها قرار دهید.
► برای این که گوشت ماهی پس از کباب شدن روی توری مخصوص نچسبد در ابتدا کمی روغن به بدنه توری بزنید.
منبع مقاله: طرز تهیه ماهی کبابی ، فوت وفن درست کردن قزل آلای جذابِ تنوری