قاضی وارد بازار کتاب شد
به گزارش مجله مدیریت ناب، به گزارش خبرنگاران؛ رمان قاضی نوشته ایوان کلیما با ترجمه فروغ پوریاوری از سوی انتشارات ثالت منتشر شد.
در توضیحی بر این کتاب آمده است که در میان ساختمان های گوتیک و خیابان های مه آلود و در دوران تاریکِ حاکمیت کمونیست ها در پراگ، روابط انسان ها هم مبهم و تیره وتار می گردد و همه چیز در هاله ای از تردید قرار می گیرد. قاضیِ داستان کلیما بیش از آن که قضاوت کند، قضاوت می گردد. گاه دستگاه حکومت کمونیستی او را بازخواست می نماید، گاه همسرش و دوستانش، گاه خود از نگاه آن ها خود را محاکمه می نماید، از دلِ این قضاوت هاست که عمیق ترین و بنیادی ترین تناقض های زندگی اش بر خواننده فاش می گردد. قاضیِ درستکاری که تن به صدور احکام ظالمانهٔ رژیم نمی دهد، تا کجا می تواند خود را پاک بداند؟
در بخشی از کتاب می خوانیم: جنگ تمام شد؛ کار رژیم اشغالگر هم همین طور. منفورترین نمایندگان آن رژیم یا از کشور فرار نموده بودند یا سر از زندان درآورده بودند و در همان حال قربانیان، شهید اعلام می شدند؛ اما همه این ها فقط به بخش اندکی از ملت مربوط می شد؛ بیش تر مردم نه مرده بودند، نه فرار نموده بودند و نه زندانی شده بودند، بلکه فقط به زندگی عادی شان ادامه داده بودند. آن ها یک شبه وارد دنیایی شده بودند که در آن فرمان اعمالی صادر می شد که طبق قوانین دیروز جرم شناخته می شد، دنیایی که قوانینش جرایمِ همین دیروز را قهرمانانه معرفی می کرد.
ایوان کلیما؛ نویسنده، نمایش نامه نویس، روزنامه نگار و مقاله نویس اهل جمهوری چک، متولد 14 سپتامبر سال 1931 است. کلیما سال 2002 جایزه فرانتس کافکا را برای یک عمر فعالیت ادبی به دست آورد.
عشق و زباله، روح پراگ، در انتظار تاریکی، کار گل، نه فرشته نه قدیس، در میانه امنیت و ناامنی و کار گِل از آثار این نویسنده به تعداد می آیند که به فارسی ترجمه و منتشر شده است.
رمان قاضی نوشته ایوان کلیما، در 652 صفحه، به قیمت 150 هزار تومان، در قطع رقعی، جلد گالینگور و با ترجمه فروغ پوریاوری از سوی انتشارات ثالت به کتاب فروشی ها راه یافت.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران