سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی، ویترین همه استان ها است
به گزارش مجله مدیریت ناب، معاون صنایع دستی استان خراسان جنوبی گفت: با توجه به ثبت اطلاعات و ثبت نام بیش از6هزار صنعتگر خراسان جنوبی،خوشبختانه حضور صنعتگران ما در سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی نسبت به نمایشگاه های قبلی پررنگ تر بوده است و بالغ بر 12هنرمند ما تولیدات شان را در این نمایشگاه عرضه کردند.
حسین عباس زاده، امروز آدینه 17 اسفند 97 در گفت و گو با خبرنگار خبرنگاران، در حاشیه سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی با اعلام این خبر توضیح داد: هنرمندان ما نسبت به نمایشگاه های گذشته فروش خوبی داشتند و با استقبال خوب مردم روبرو شدند. من در طول چند روز گذشته تا به امروز سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی را نمایشگاهی منسجم دیدم.
او اضافه کرد: این نمایشگاه ویترین خوبی برای معرفی صنایع دستی ما و توانمندی هنرمندانمان است. این نمایشگاه با توجه به تنوع محصولات زمینه ساز توسعه همه جانبه صنایع دستی به ویژه توسعه فرهنگی که یکی از اهداف اصلی نمایشگاه است، باشد.
عباس زاده اضافه کرد: بازارهای جهانی نیز میتوانند همه تولیدات صنایع دستی ایران را در نمایشگاه ببینند.
او گفت: ما در برنامه های آینده معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی علاوه بر برند مطرح شده برای صنایع دستی سراسر کشور، برنامه هایی چون پنجشنبه های صنایع دستی و حراج صنایع دستی را میبینیم .این برنامه ها می توانند زمینه را برای بتزرگانان و بازاریابان صنایع دستی فراهم نمایند تا بتوانیم حرف بیشتری برای گفتن در بازارهای جهانی داشته باشیم.
او اضافه کرد: اگرچه اعلام میزان فروش غرفه های نمایشگاهی هنرمندان صنایع دستی استان خراسان جنوبی در چند ماه گذشته سخت است اما من در روز افتتاح نمایشگاه به هر غرفه ای که سر می زدم متوجه میشدم که هر غرفه در ساعات اولیه برگزاری سی و یکمین نمایشگاه ملی صنایع دستی به صورت میانگین 2تا3 میلیون تومان فروش داشتند و شاید می توان خراسان جنوبی در روز اول نمایشگاه نزدیک به20میلیون فروش داشتند و این نشان می دهد که هم استقبال مردم و اقبال عمومی از صنایع دستی بهتر شده است و هم هنرمندان ما در مورد بسته بندی و کیفیت کار به جایی رسیده اند که می توانند به شکلی در کنار مابقی استانها رشد نمایند و این امر نویدبخش یک سال خوب برای صنایع دستی استان خراسان جنوبی خواهد بود.
معاون صنایع دستی استان خراسان جنوبی گفت: خبر خوش من برای فعالان صنایع دستی استان خراسان جنوبی این است که در سرانجام سال نمایشگاه استانی صنایع دستی را در روستای خراشاد برگزار می کنیم.
او اضافه کرد: در برنامه نوروزگاه نیز بیش از45بازار موقت در سطح استان داریم و 278غرفه صنایع دستی استان خراسان جنوبی در ایام نوروز میزبان مردم استان و گردشگران خواهند بود.یکی از بحث های توسعه ای ما در حوزه زیرساخت ها خواهد بود و در این قالب مجتمع های صنایع دستی استان را کلنگ زنی کردیم و امیدواریم که برای آن جذب اعتبار کنیم.
عباس زاده توضیح داد: پیگیر برگزاری بازارچه های صنایع دستی در سطح استان نیز خواهیم بود.امیدواریم در اردیبهشت ماه بتوانیم سنگ روستای خور یا خود،جاجیم قائنات و برک شهر مود را به عنوان محصولاتی دیگر برای ثبت ملی به شورای ملی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری معرفی کنیم.
منبع: میراث آریا