دانشجویان سیستانی تا رفع مسائل صیادان بلوچ دست از تلاش بر نمی دارند
به گزارش مجله مدیریت ناب، دبیر قرارگاه احمدی روشن سیستان و بلوچستان در توئیتی نسبت به توقیف دو کشتی دیگر که به صید ترال مشغول بودند، واکنش نشان داد.

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات تحصیل آمریکا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی آمریکا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی آمریکا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های آمریکا انتخاب کنید.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرنگاران، محمدجواد عمرانی، دبیر قرارگاه احمدی روشن سیستان و بلوچستان در توئیتی نسبت به توقیف دو کشتی دیگر که به صید ترال مشغول بودند، واکنش نشان داد.
در این توئیت آمده: دریای مکران در پر آشوب ترین زمان خویش است. آنقدر صید ترال بلای جان صیادین بلوچ شده بود که عده ای شان بیکار، عده ای حاشیه نشین و عده ای هم معتاد شده بودند. با صیادین عهد بستایم تا رفع کامل مشکلشان از پای ننشینیم و تلاش کنیم. دیروز 2 کشتی، امروز 2 کشتی دیگر و روز های دیگر بیشتر.
منبع: خبرگزاری دانشجو