اولین ویلای زیر آبی دنیا در مالدیو افتتاح شد
به گزارش مجله مدیریت ناب، موراکا، اولین استراحتگاه در نوع خود است که پیروز شده است رویای خوابیدن در کنار ماهی ها را تحقق ببخشد؛ یک طبقه از موراکا، هم سطح با آب های اقیانوس هند و طبقه دیگر آن، پنج متر زیر آب بنا شده است.
وقتی که طرح های مربوط به اقامتگاه زیر آبی لوکس در مالدیو منتشر شد، به هیچ وجه به نظر نمی رسید که آن ویلا روزی رنگ واقعیت به خود بگیرد. حالا، پس از سال ها عملیات بالاخره این ویلا تکمیل و آماده پذیرایی از مهمانان است.
ویلای زیر آبی موراکا، در همین ماه و در استراحتگاه کنراد مالدیوز رانگالی آیلند (Conrad Maldives Rangali Island) افتتاح شد و شامل یک بخش اقامتی شخصی است که پنجره های آن به روی چشم اندازی از اقیانوس هند باز می گردد؛ در حالی که، بخش دیگر اقامتگاه پنج متر زیر سطح آب قرار گرفته است و مهمانان می توانند از نزدیک به محیط زیست پیرامون خود نگاه نمایند. پنجره های گنبدی شکل و وسیع این ویلا که اولین مورد در نوع خودش است، چشم اندازی 180 درجه از زندگی آبزیان پیرامون به آن می بخشد و شعار با ماهی ها بخوابید را به طورکامل برای مهمانان معنا می بخشد.
اتاق های خواب، اتاق غذاخوری، سالن ورزش، اتاق استراحت کارکنان و یک فضای نشیمن بسیار راحت در بخشی که روی آب است، قرار دارند و بخشی که زیر امواج اقیانوس ساخته شده است، شامل یک اتاق خواب لوکس، حمام و یک فضای نشیمن است که گردشگران می توانند با خیال راحت و در فضایی که آب، دورتادور آن را محاصره نموده است، استراحت نمایند.
البته، همان طور که می دانید، این گونه اقامتگاه های لوکس به طورمعمول دارای مزیت های بیشتری هستند. سرویس دهی خدمتکاران در اینجا، به صورت 24 ساعته در هفت روز هفته انجام می گردد. بعلاوه، قبل از ورود به این ویلا، مهمانان این امکان را دارند که هرکدام از بخش های آن را به صورت دلخواه خود بیارایند. چهار منو برای شخصی سازی وجود دارد که بخش های مختلف آن به غذا، سلامتی، ماجراجویی و تجربیات فرهنگی اختصاص داده شده است. غواصی با یک گروه فیلمبرداری و استفاده از منوهای غذایی آشپز مخصوص مهمانان هم یکی از گزینه های موجود در این منو هستند.
جای شگفتی نیست که مالدیو فرح بخش، که دورتادور آن را اقیانوس زیبا فرا گرفته است، محل اولین رستوران زیر آبی ایتا (underwater restaurant Ithaa) است که آن هم در همین استراحتگاه کنراد قرار گرفته است. بعد از معرفی رستوران ایتا، رستوران های زیر آبی دیگری هم در این کشور معرفی شدند و اولین نمونه از این رستوران ها در اروپا هم به زودی در سال 2019 شروع به کار خواهد نمود.
منبع: کجارو / lonelyplanet