مقاله: انواع مختلف چای در چین

به گزارش مجله مدیریت ناب، چای اولانگ که چای آبی نیز شناخته می شود یک چای تخمیر نشده با خصوصیات منحصر به فرد است. این چای از ترکیب چای قرمز و سبز به دست می آید. چای اولانگ طعم و رایحه عالی هر دو چای را یکجا دارد. باور عموم بر این است که چای اولانگ که گاهی برگه های سبز با لبه های قرمز شناخته می شود، می تواند در از بین بردن چربی های بدن کمک کننده باشد و در زیبایی نیز موثر باشد. چای Wenshan Baozhong و چای اولانگ Dongding دو نمونه از برندهای این چای محبوب هستند.

مقاله: انواع مختلف چای در چین

چای زرد با خشک کردن برگ های چای به صورت طبیعی به دست می آید. این چای عطری متمایز داشته و مشابه چای قرمز است، ولی مزه آن نزدیک به چای سفید و سبز است. چای زرد همچنین به عنوان چایی با کیفیت بالا شناخته می شود چرا که این چای در زمان های قدیم برای امپراتورها سرو می شده است. چای زرد Junshan Yinzhen در استان هونان چین تولید می شود و محبوب ترین چای زرد کشور است.

چای سبز چین قدیمی ترین و محبوب ترین نوع چای در چین است. این چای در چین برای هزاران سال مورد علاقه مردم این کشور بوده است. چای سبز از شاخه های تازه چای تهیه می شود. برگ های چای خشک شده و برای به دست آمدن نوع مورد پسند چای فرآوری می شوند. تکنیک های فرآوری چای سبز به سه دسته تقسیم می شوند: زدودن آب، غلتاندن و خشک کردن. چای سبز سنتی چین رنگ پریده است و مزه ای تیز و گس دارد. این نوع چای بیشتر در استان های Jiangxi، ژجیانگ و Anhui تولید می شود. مشهورترین چای سبز، چای چاه اژدها از دریاچه غربی است که در هانگزو تولید می شود.

منبع مقاله: انواع مختلف چای در چین

انتشار: 9 دی 1400 بروزرسانی: 9 دی 1400 گردآورنده: mnab.ir شناسه مطلب: 1853

به "مقاله: انواع مختلف چای در چین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: انواع مختلف چای در چین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید